CHP Genel lideri Kılıçdaroğlu, Erdoğan’ın muhalefet partisinin genel başkanı gibi konuştuğunu ve halkın sorunlarına en sağlıklı çözümleri ürettiği için CHP’den korktuğunu söyledi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Erdoğan’ın muhalefet partisinin genel başkanı gibi konuştuğunu ifade ederek, toplumun her kesiminin sorunlarıyla ilgilendiği için CHP’den korktuğunu söyledi. AİHM’in Demirtaş kararına ilişkin de açıklama yapan Kılıçdaroğlu, “Bu karara herkesin uyması lazım” dedi.
“ERDOĞAN CHP’DEN KORKUYOR”
CHP Parti İçi Eğitim Birimi’nin 100. Yönetim Kurulu toplantısına katılan Kılıçdaroğlu, Erdoğan’ın dün partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmayı hatırlatarak, “Erdoğan sanki iktidar partisinin değil de muhalefet partisinin genel başkanı gibi konuştu. Baştan başladı, sonuna kadar Cumhuriyet Halk Partisi’ni doğal olarak gündemine aldı.
Çünkü korkuyor Cumhuriyet Halk Partisi’nden. Neden korkuyor? Çünkü Cumhuriyet Halk Partisi; toplumun her kesimine dokunmaya, toplumun her kesiminin sorunlarıyla ilgilenmeye ve o sorunlara en sağlıklı çözümleri üreten bir parti olduğu gerçeğini Türkiye’nin önüne koymaya başladı” dedi.
"KARA PARAYI AKLAMAYACAKSIN"
Kılıçdaroğlu, kendisini eleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, şu sözlerle yüklendi;
Uyuşturucu gelirleri kara para malum, konusu suç teşkil eden paralara kara para diyoruz. Bunların vergilendirilmesi gerektiğini söyledim.
Kılıçdaroğlu: Erdoğan CHP’den korkuyor :
Google'da Ara
Kılıçdaroğlu: Erdoğan CHP’den korkuyor