Yeni parti kuracağı iddialarının ardından Habertürk yazarı Fatih Altaylı’ya yaptığı açıklamada "Parti kurmuyorum, hareket başlatıyorum" diyen Muharrem İnce, düzenleyeceği basın toplantısında "hareket"in detaylarını anlatacak.
İnce, dün DHA muhabirine yaptığı açıklamada "Bu süreçte herkes konuştu. Bir tek ben konuşmadım. Konuşsunlar bakalım. Herkes eteklerindeki taşları döksün" dedi. İnce’nin perşembe günü yapılması öngörülen basın toplantısında merak edilen sorulara yanıt vermesi bekleniyor.
İddiaların ardından ilk açıklamayı Habertürk yazarı Fatih Altaylı’ya yapan İnce, parti kurmayacağını, Fransa Cumhurbaşkanı Macron örneğindeki gibi partisiz bir hareket başlatacağını söylemişti. İnce’nin bu açıklamaları "Cumhurbaşkanı adayı olacak" şeklinde yorumlanırken nasıl yapacağına dair soru işaretleri bulunuyor.
HABERTÜRK
MUHARREM İNCE: PARTİ KURMAYACAĞIM :
Google'da Ara
MUHARREM İNCE: PARTİ KURMAYACAĞIM